Gottsunda Dans & Teater (GDT)

Hos Gottsunda Dans & Teater kan du som är barn eller ungdom gå kurser i dans och teater. Varje år sätter vi upp fyra amatörföreställningar där du som vill får stå på en riktig scen. Våra kurser kostar ingenting.

Gottsunda Dans & Teater (GDT) ger dig möjlighet att skapa föreställningar på ett professionellt sätt – med ljus, ljud, scenografi och kostym. Här träffar du andra barn och ungdomar med olika bakgrund, men också vuxna pedagoger, skådespelare, scenografer, producenter och ljusdesigners.

Fyra amatörföreställningar varje år

Varje år sätter vi upp fyra amatörföreställningar. Vi repeterar och spelar på samma scen som professionella skådespelare och dansare. GDT är en ingång för dig som vill gå vidare som professionell skådespelare, dansare, regissör, koreograf, scenograf eller producent.

GDT främjar integration och demokrati

Gottsunda Dans & Teater (GDT) är en ideell förening som arbetar för att främja integration och demokrati genom dans och teater. GDT tar fram professionella teater- och dansföreställningar för barn och ungdomar som kompletteras med pedagogiskt material och workshops.

Läs mer på Gottsunda Dans & Teaters webbplats.

Uppdaterad: