Musikluncher

Musikluncher i Stenhagen våren 2024

I samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan och måltidsservice.Lunchen serveras från 12.00. Pris: 70 kr för seniorer och 105 kr för övriga. Betalning med swish. I lunchen ingår sallad, bröd och kaffe/kaka.Seniorrestaurangen är öppen för alla att besöka under vardagar och här äter även Västra Stenhagenskolans elever. 

 

Trio Sentimiento

Onsdag 24 januari 13.00
Simon & Eric med rötter från Venezuela och Mexiko spelar musik från den svenska låtskatten med en latinamerikansk touch och rytmer.

Derya Tezcan- En musikalisk rundresa genom Anatolien

Onsdag 21 februari 13.00

Derya Tezcan är sångerska och gitarrist, född och uppvuxen i Stockholm med rötter i Turkiet. Hon kommer under sin konsert att bjuda på en musikalisk rundresa genom Turkiets alla regioner. På hennes repertoar finns folkvisor om tro, hopp och kärlek men även om besvikelse, förtvivlan och döden.

image4k5mw.png

Suranjana & Coste

Onsdag 27 mars 13.00

Suranjana och Coste har samarbetat som duo till och från i 10 år. Under åren har de utvecklat en egen improvisatorisk blandning av deras olika bakgrunder där Suranjanas gedigna erfarenhet i klassisk indisk musik möter Costes långa erfarenhet av musik från olika traditioner. Ett skönt bluesigt sväng blandat med meditativa vackra melodier utlovas.

Från Taube till Piazzolla

Onsdag 24 april 13.00

Belén Romano och Analía Rego är två musiker från Argentina med tangon i blodet. Deras repertoar “Från Taube till Piazzolla” speglar kärlek, passion och sorg som finns i tangomusiken. Allt som Taube blev förälskad i under sina år i Argentina.

Västra Stenhagenskolans elever

Onsdag 29 maj 13.00

Västra Stenhagenskolans elever i högstadiet spelar musik med en blandad repertoar. 

 

Uppdaterad: